Go Back   Genesis Coupe Canada > Alberta > Member's Rides

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-07-2011, 07:25 PM
GenCoupe2.0tGt GenCoupe2.0tGt is offline
2010 2.0T GT MT, Karussell White
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Red Deer Alberta
Posts: 348
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TurtleJeff View Post
What's the latest on your car man?
no news yet....... still waiting for the part i imagine???
its still sitting at gary moe hyundai right now
i just left it there i dont want to drive it around in the condition its in
only make matters worse

they're going to replace my waste gate and then find out thats not the problem hahaha i f*kin garantee it lmao just you watch

its so gumed up with oil its not allowing the turbo to spool thats what i think is the matter anyways
i know a bit of oil in the intake pipe is what they call "normal"
but the intercooler pipe was coated with oil on the inside

im thinking the turbo is just suckin up to much oil and thats why i have no acceleration so... most likely the turbo seals are pooched

who knows..... im just pissed off cause im stuck driving a f*kin Kia sportage hahahaha
Reply With Quote
  #12  
Old 07-07-2011, 10:57 PM
TurtleJeff's Avatar
TurtleJeff TurtleJeff is offline
2010 2.0T Premium AT, Mirabeau Blue
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Edmonton, Ab
Posts: 333
Thanks: 36
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

A Kia Sportage? Ayeeee! lol

Sounds like it's not spooling for sure, I also wouldn't drive it in that condition. Happened to my work truck (Kenworth), and the truck could barely move without a load, let alone with a loaded trailer! Mind if I ask what the mileage is at (roughly)?
Reply With Quote
  #13  
Old 07-07-2011, 11:09 PM
GenCoupe2.0tGt GenCoupe2.0tGt is offline
2010 2.0T GT MT, Karussell White
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Red Deer Alberta
Posts: 348
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea.... a f*kin kia......fml...............
my mileage i think is around 28,000 km

as for the TSB service thing?? i shoulda asked them to flush my transmission aswell

Last edited by GenCoupe2.0tGt; 07-07-2011 at 11:17 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.